Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Ne najdem Wi-Fi povezav v Linux Ubuntu

 
 
10.10.2013, 13:53
Ko sem naložil je bilo vse vredu zdaj je pa računalnik zelo glasen ima 4gb rama in to je en 5 let star računalnik da prvo testiram ali mi je všeč in zdaj je ful glasn ase da kako to uredit. Lep pozdrav. Lp!
 
 
 
10.10.2013, 18:48
Pojdi v Unity meni (klikni Ubuntu gumb v levem zgornjem kotu ali pritisni Super/Windows tipko). Tam boš našel svoje programe.
 
 
 
10.10.2013, 19:04
Sem že vse našel, mi priporočaš programe za varnost in zabavo? Lep pozdrav. Lp!
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!