Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Zdravje in kulinarika

Pijača Almdudler v Sloveniji

 
 
18.1.2014, 22:58
Gre se za Avstrijsko nacionalno pijačo, ki jo prodajajo precej na smučiščih, glavne sestavine pa so grozdni in jabolčni sok ter mineralna voda.

Vem da jo uvažajo v različne države, tudi Ameriko, zanima pa me, če se jo da kupiti tudi kje pri nas?


spremenjeno: NikMan (22.1.2014, 12:19)
 
 
 
19.1.2014, 10:25
Direktno iz wikipedie:
Almdudler is exported to Czech Republic, Slovakia, Switzerland, Germany, Hungary, Belgium, the Netherlands, Australia and the United States.


spremenjeno: tidymetal (19.1.2014, 10:26)
 
 
 
19.1.2014, 21:33
Sem že gledal na Wikipediji in zasledil tudi to, tako da vem da se v redni prodaji ne da kupiti. Zanima me če kdo ve kje bi to lahko pri nam dobil (ne v redni prodaji).
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!