Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Zanimivosti

Video: Obrazložitev, zakaj naše telo smrdi

 
 
9.2.2014, 7:49
Zanimiv kratek video posnetek, kjer je obrazloženo zakaj nam smrdijo noge, pod pazduho, naš zadah, ušesa in seveda, ko "poknemo" (prdec). Ali ste vedeli, da človek "pokne" približno 15-krat dnevno in da uživanje sira, brokolija, česna ter fižola to le poveča ropotanje iz zadnjice

Ampak, saj smo vsi ljudje ne?

spremenjeno: realife (9.2.2014, 11:18)
 
 
 
9.2.2014, 20:39
Pošteno sem se nasmejala že ob branju
 
 
 
24.1.2016, 17:39
he he dobra. Noge pa ne smrdijo zaradi bakterij, ampak zato, ker rastejo iz riti he he he

spremenjeno: pinoponko (24.1.2016, 17:40)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!