Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Miška
Sem preprosta- ženska dušica,ki uživa v kreacijah slik! To je moja strast. Uživam v izdelavi (preoblikovanju sličic po mojem okusu) Upam prijatelji/prijateljice,da me boste sprejeli medse. Imam malo znanja iz Paint.NET-a,photofiltre...pa še bi se kaj našlo...
 
Dodanih vsebin
0
 
Forumskih objav
210
 
Zadnje dodane vsebine:
 
Zadnji izpolnjeni vprašalniki:
Kulinarika: Domače sadje
Kulinarika: Eksotično sadje
Jezikoslovje: Družinski člani v angleškem jeziku
Jezikoslovje: Prvi koraki z angleškim jezikom
Jezikoslovje: Vejice
 
Zadnje ustvarjene forumske teme:
Facebook novi prijatelji
Hdr slika
Voščilo vsem
Spletna shramba slik Flickr
Vtičniki v Firefoxu
 
 
 
Statistika v znanju
Spodaj so grafično prikazana povprečja v kategorijah znanja.
  Kulinarika
100%
  Naravoslovje
90%
  Jezikoslovje
72%
  Geografija
20%
  Kultura
20%
 
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!