Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Hdr slika

 
 
25.12.2015, 19:34
Jaz pa bi si želela,če mi kdo lahko pomaga kako na najhitrejši način dobit sliko(v photoshopu) v hdr.Se pravi ,da bi bila ena lekcija ,kjer je slika izvirna in potem urejena...postopek?Te slike so mi tako lepe...Je možno? Hvala v naprej!
 
 
 
25.12.2015, 20:08
Miška zate,tukaj je kar hiter način...
https://www.youtube.com/watch?v=zVC2_1D8....
Sicer pa tega na youtube kolikor hočeš...
https://www.youtube.com/results?search_q....
 
 
 
1.1.2016, 19:04
Hvala Lisjak (star bom kar izpustila,saj je novo leto) ...Sem mal tole zadevo preštudirala,pogledla...velik novih stvari spoznala!Skratka tale stric Photoshop ima več možnosti kot moj Gimpek.Se trudim ga počasi osvajat,čeprav mi ne dovoli kaj preveč,saj sem še učenka ...
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!