Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Spletna shramba slik Flickr

 
 
9.12.2014, 19:29
Pozdravček!

Zanima me ali je kdo registriran na tej zgoraj napisani strani in kako ta stran deluje?Nekaj sem si s stricem google pomagala prevest,ampak bi želela iz prve roke vedeti...ali je stran brezplačna?Ali ima mogoče kakšne omejitve.Če kdo ve,bi prosila za odgovor.Na kakšen način sploh deluje ta stran?

Hvala za odgovor.
 
 
 
9.12.2014, 19:59
Če prav razumem je flickr spletna shramba namenjena za slike.

Osebno najraje uporabljam http://www.onedrive.com, ki ponuja ogromno prostora (15GB je najmanj) in je brezplačen. Deljenje in vse skupaj pa deluje enostavno, lepo in zelo hitro.

Poglej si spodnji vodič:

 
 
 
10.12.2014, 21:28
Hvala NikMan.Mene zanima al je ta One Drive isto kot recimo na gmailu tisti drive kjer lahko shranjujemo.Je to tako ,da -ko se registriraš ter greš in nalagaš stvari...in nato deliš kot v google drive?

Videla sem,da imam jaz ta OneDrive v računalniku-se pravi...samo se moram registrirat in nato lahko nalagam...

Ja,ta Flickr pa ima tudi za nalaganje slik-čist slučajno sem tja zašla in videla ,da imajo ljudje naložene slike z raznih potovanj po svetu.
Po tem sem sklepala,da je tudi možno nalaganje slik.


spremenjeno: Miška (10.12.2014, 21:53)
 
 
 
11.12.2014, 9:46
Onedrive je enako ja, le da meni osebno deluje najlepše in najhitreje.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!