Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Odstranitev ozadja slike v Powerpoint-u

 
 
8.4.2014, 0:01

Spoznajte sila preprost način, kako v PowerPointu enostavno odstranite ozadje na sliki.

Povezava do vsebine
 
 
 
9.4.2014, 22:01
Powerpoint je krasna zadeva,le nekateri ne vedo,da se na tem da počet lepih stvari.V Powerpointu si lahko narediš tudi text z wordartom in ga preneseš v drug program.Skratka ogromno možnosti.Zelo poučna in zanimiva lekcija!
 
 
 
28.11.2016, 11:35
Mene pa zanima nekaj podobnega a vseeno drugega (okej ta stavek nima ne repa ne glave).

Kako vstaviš sliko v ppt na način, da jo zapečeš v ozadje. Da zmeraj stoji na istem mestu in da je vsak slajd enak. Veliko imam predstavitev in tiste logotipe stalno "popam" notri, kar je zamudno in še premakne včasih.

Da imaš neko narejeno predlogo. Je to težko? Se to sploh dela v ppt? Hvala
 
 
 
28.11.2016, 22:51
Najbolj enostavno je po moje tako, kot je opisano v lekciji:
Da pa se tudi ustvariti povsem svojo temo s poljubnimi slikami, fonti in drugimi nastavitvami, samo je malenkost bolj zakomplicirano.

To storiš tako, da najprej izbereš eno temo za osnovo, potem pa greš na zavihek Ogled in tam izbereš možnost Matrica diapozitiva in jo poljubno spremeniš ter potem shraniš.


spremenjeno: podtalje (28.11.2016, 22:52)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!