Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Čudovite fotografije iz življenja majhnega polžka

 
 
17.4.2014, 7:42
Skoraj zagotovo bodo naslednje fotografije spremenile vaš pogled na življenje majhnega polžka, katerega je v svoj objektiv uspel ujeti ukrajinski fotograf Vyacheslav Mishchenko.

Uspelo mu je namreč fotografirati to majhno drobno bitje v najbolj dragocenih in nadrealističnih momentih, s katerimi je dosegel magične in čudovite prizore.

Vir: http://news.distractify.com/culture/arts....


spremenjeno: NikMan (17.4.2014, 7:43)
 
 
 
17.4.2014, 21:19
Te fotografije so dejansko prekrasne. Vsa čast avtorju.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!