Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
upravljanje objektov Mag dom
Dober upravnik sodeluje z etažnimi lastniki, predlaga izboljšave nadzornemu odboru in skupaj z njimi poizkuša najti najboljše rešitve. Sem upravnik, ki ne jemlje in ne zahteva provizij od izvajalcev del in dobaviteljev in imam to zapisano tudi v pogodbi o upravljanju. Sem upravnik, ki za izplačila iz sredstev rezervnega sklada NE sklepa pogodb o odkupu terjatev. In imam tudi to zapisano v pogodbi
 
Dodanih vsebin
13
 
Forumskih objav
13
 
Zadnje dodane vsebine:
Kako položimo laminat
Polaganje keramike na balkonu ali loži
Kako položimo laminat
Polaganje keramike na balkonu ali loži
Polaganje keramike na balkonu ali loži
 
Zadnji izpolnjeni vprašalniki:
Kulinarika: Sol
Geografija: Geografsko znanje o Sloveniji
Računalništvo: Splošno računalniško znanje
Vesolje: Sonce
 
Zadnje ustvarjene forumske teme:
Kapučin
Kako položimo laminat
Polaganje keramike na balkonu ali loži
 
 
 
Statistika v znanju
Spodaj so grafično prikazana povprečja v kategorijah znanja.
  Kulinarika
89%
  Vesolje
80%
  Geografija
70%
  Računalništvo
40%
 
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!