Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Zanimivosti

Zamenjava strganega bankovca

 
 
17.7.2014, 7:10
Doma imam en strgan bankovec, pa me zanima, če ima kdo že kaj praktičnih izkušenj z zamenjavo takega strganega bankovca.

Zanima me, kje lahko opraviš zamenjavo ter ali pri menjavi vzamejo kaj provizije.

Je kdo že kdaj menjal?
 
 
 
17.7.2014, 11:21
Jaz sem v trgovini plačal z bankovcem za 5 evrov, ki je bil kar precej strgan vendar se je bil še vedno en kos, pa ni bilo nič narobe, je pa res, da je bila to bolj vaška trgovina.
Mogoče bi tudi kje drugje to upoštevali.

Drugače pa, ali je tvoj bankovec samo malo strgan ali je pretrgan na dva dela?
 
 
 
17.7.2014, 13:05
Je kar pretrgan na dva dela. So imeli otroci prste vmes ...
 
 
 
17.7.2014, 19:04
To je pa malo drugače. Malo sem pogledal po Google in baje naj bi ga na banki zamenjali, tako piše na forumih. Nekje tudi piše, da ti ne bi smeli zaračunati provizije.
 
 
 
17.7.2014, 19:51
Da, kar sem se sam pozanimal, ti ga res morajo zamenjati na vsaki banki in tudi res ne vzamejo nič provizije.

Sporočim, če bo tudi dejansko tako ...
 
 
 
17.7.2014, 21:47
Brez težav sem zamenjal strgan bankovec za 50 eur. Dejansko ga je manjkalo skoraj četrtino. Pa ni bilo nikakršnega problema, saj mi je na banki razložila da ga mora biti več kot pol pa ga zamenjajo brez provizije. Ne vem pa kako je , če ga je manj kot polovico.
Lp
Miran
 
 
 
17.7.2014, 23:49
S tem da ga je več kot pol se zaščitijo da ne bi kdo nesel dveh na banko in iz enega dobil dva
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!