Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Mati ustvarila inspiracijske fotografije enoroke hčerke

 
 
22.8.2014, 9:41
Holly Spring se je odločila ustvariti inspiracijske fotografije svoje hčerke, ko je izvedela, da ime redko bolezen in je brez ene roke. Žalostno in po drugi strani zelo motivacijsko, saj je želela s tem pokazati, da v življenju ni ovir ne glede na okoliščine.

Fotografija je bila med drugim opravičeno nagrajena (NZIPP/Epson Iris Portrait Creative Photographer of the Year award in 2014).

Vir: http://www.hollyspringphotography.com/

spremenjeno: NikMan (22.8.2014, 9:43)
 
 
 
23.8.2014, 16:05
Zelo lepo narejeno z ljubeznijo!
 
 
 
24.8.2014, 10:20
Lepe slike, vendar ne morem mimo prvega stavka. Ali je slab prevod, nedokončan stavek, ali pa je kljub zelo lepim fotografijam slaba mati!
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!