|
Pozdravljeni zmagovalci.
Imam eno vprašanje glede zelene solate. Zadnje čase se mi namreč dogaja, da solata po nekaj časa v hladilniku dobi črne liste. Probala sem zamenjati lokacijo v različnih delih hladilnika pa brez sreče. Ima kdo kako idejo zakaj se to dogaja?
Spodaj upam, da se bo videlo kaj na slikah.
PS: Zelo všečna stran in upam, da boste dodali še kakšen recept, saj so zares dobro obrazloženi.


|
|
|
Ali jo opereš z vodo predno jo daš v hladilnik?
|
|
|
Živijo vdagamma.
Vse kar naredim, dam glavo solate iz tiste majhne plastične vrečke, v katero mi zapakirajo solato, potem pa jo postavim v hladilnik.
Umijem jo vedno pred uporabo.
|
|
|
Živjo Mojca,
To da jo umiješ pred uporabo je pravilno, namreč tisti del ki ostane v hladilniku mora biti neumit, kajti zaradi vode začne gniti...
hmm poizkusi jo imeti v vrečki, tudi kruh se ima v vrečki da se kasneje "postara"...
Pravzaprav po kolikem času pa ratajo listi rjavi?
|
|
|
Glavo solate je najboljše zaviti v časopisni papir. Pravi časopisni papir, ne tisti plastični, ki je cel potiskan od reklam.
|
|
|
Po enem dnevu že. Ampak najbolj me moti to, da se prej to ni dogajalo.
Moram kupiti solato še pri kakem drugem prodajalcu. Mogoče bo drugače.
S papirjem pa bom poskusila.
Hvala vam za odgovore.
|
|
Prikazujem 1 od skupno 1 strani |
|