Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Majhen transportni voziček

 
 
11.10.2014, 0:00

Izdelava enostavnega vozička za prevoz plinskih jeklenk ali manjših stvari. Uporabil sem materiale, katere ljudje ponavadi zavržejo.

Povezava do vsebine
 
 
 
14.10.2014, 13:20
Ideja je super. Edino izdelava okvirja se mi zdi malo zahtevna, če ga nimaš pri roki.

Bi se dalo enkrat, ko bo kakšna priložnost, narediti lekcijo, kako poteka varjenje oz. švasanje, ter kaj vse potrebuješ.

Vedno me je mikalo, da bi to enkrat preizkusil v praksi.
 
 
 
15.10.2014, 20:56
Bom to lekcijo naredil z veseljem jaz. Ampak šele čez kakšen mesec ali dva.
Edina težava ki jo imam s tem v zvezi, je seveda pomanjkanje časa.

Je pa pravilno varjenje v resnici precej kompleksno početje. Ampak po končanih lekcijah boste znali vsaj za silo kaj malega zvariti.

Če me kdo pri tem prehiti, pa ne bom imel čisto nič proti...če pa me podtalje čez čas spomni na to obljubo, pa tudi ne.
 
 
 
23.4.2015, 9:10
No, sedaj je minilo nekaj časa, pa malo spomnim na lekcijo o varjenju oz. švasanju

Drugače pa še splošno vprašanje, kako se kaj obnesejo cenejši švas aparati oz. kaj je treba paziti? Ker bi to vzel bolj kot hobi in preveč denarja ne bi vložil v to.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!