Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Slika na monitorju

 
 
4.1.2015, 11:39
Pozdravljeni,
Imam problem z monitorjem. Vsakič ko vklopim računalik ali pa se odjavim iz svojega računa oz. kateregakoli se mi slika na monitorju zamakne za 3-4 cm v desno. Sicer pomaga gumb Auto Config ampak bi rad to napako odpravil. Mogoče kdo ve kje se naj lotim?
 
 
 
4.1.2015, 23:09
S katerim kablom pa imaš priklopljen monitor, HDMI ali VGA?

Če ima monitor več vhodov, poskusi še na kakšnem drugem vhodu.
 
 
 
5.1.2015, 12:56
Monitor resetiraj, potem pa ponovi postopek. Možnost uspeha je večja, kot če ne resetiraš monitorja. Se je dogajalo tudi meni, na prejšnjih monitorjih, na novejšem pa nimam več teh problemov.
 
 
 
5.1.2015, 18:14
Hvala za odgovore.
@Barko je pomagal reset monitorja :D.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!