Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Kako je nekdo premagal depresijo z fotografiranjem

 
 
2.5.2015, 20:55
Leta 2012 se je 25 letni fant poročil, imel odlično službo, lepo hišo in načeloma vse kar si je želel. Potem pa se mu je pripetila neka praznina in sčasoma so mu zdravniki povedali, da ima depresijo. Življenje je izgubilo barve in svetlobo. Nič več ga ni pritegnilo in se je počutil zaprtega in sploh ni znal povedati zakaj.

Potem pa je šel na potovanje in ugotovil, da ga fotografiranje zelo veseli in je spoznal, da ima zelo dober občutek za kompozicijo in na splošno žilico za ustvarjanje čudovitih fotografij. Od takrat naprej se je njegovo življenje zapolnilo in po treh letih nima nobenih težav več.

Depresijo premagajmo z delom ali nečem, kar nas sprošča ali dopolnjuje. Sedenje in ležanje ni nikoli pomagalo ...

spremenjeno: NikMan (2.5.2015, 20:56)
 
 
 
3.5.2015, 17:07
Prelepe fotke za dušo-užitek jih je pogledati!Fant je pokazal,da se da vse premagat,le če človek ima močno voljo...pri tem pa sigurno največ pomaga,da počneš tisto, kar te osrečuje.To je poanta vsega!
 
 
 
5.5.2015, 14:55
Ta post nima veze. Napiši ime "fanta", kje se da videt več slik ipd.
Kaj se dogaja z ženo, z življenjem. Pol se pa čudite, da je vsaka tema dolga 3 vpise.
Se opravičujem za teženje.

LP
 
 
 
7.5.2015, 18:42
Point te teme je to, da je nekdo uspel premagat depresijo s fotografiranjem in pokazat le te fotografije. Tema ni njegov podroben življenjepis in družina, ampak njegova depresija in fotografiranje.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!