Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Prekmurje

 
 
16.2.2016, 1:00

Vsi poznamo odlično prekmursko gibanico in Vlada Kreslina, sedaj pa lahko preverite še ostalo osnovno znanje o prelepi pokrajini.

Povezava do vsebine
 
 
 
16.2.2016, 15:21
Momigrede Radenci niso v prekmurju so pa v pomurju.
 
 
 
16.2.2016, 15:32
Pomurje ne spada med osnovne pokrajinske enote isto kot Prlekija, ki spada pod Štajersko.
Naj me kdo popravi, če se motim.
 
 
 
16.2.2016, 16:20
A ne spadata Prlekija in Prekmurje pod Pomurje?
 
 
 
16.2.2016, 17:08
Ja tako je Prekmurje in Prlekija ter del Štajerske (G. Radgona z okolico) tvorijo Pomurje. Prekmurje je kot nam že izraz pove celotna pokrajina preko Mure. Pa lep pozdrav iz Prekmurja.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!