Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Brezplačni tečaj Adobe Photoshopa

 
 
2.8.2016, 3:00

Naučite se Adobe Photoshop. Spoznajte vse potrebne korake, s katerimi boste obvladali najbolj priljubljen program za grafično obdelavo.

Povezava do vsebine
 
 
 
2.8.2016, 13:38
Na forumu sem zagotovo že več kot 5 let. Zaradi te spletne strani sem se začel zanimati za računalništvo in zagotovo je bila spletna stran neka osnova za vse, kar sem kasneje sam probaval in ustvarjal. Ta lekcija si res zasluži pohvalo, prav tako kot administratorja te strani, Dejan in Sergej, ki se zelo trudita za kakovost prispevkov. Še enkrat čestitke!
 
 
 
3.8.2016, 8:28
nimam kaj dodati zgornjemu postu..se v celoti strinjam..podpis
 
 
 
3.8.2016, 10:09
Hvala za vsalo lekcijo posebej,kajti tudi jaz z pridom uporabljam Photoshop in se učim na Zmaga.com. Lekcije so superca. Vseh res nisem preiskusila,tiste katere sem…so 100% uspele,saj je lepo napisano in ponazorjeno s slikami. Še enkrat se zahvalim in zmeraj sem bila mnenja« vse kar se iz ljubezni počne ima zelo dolgi rok «
 
 
 
16.3.2017, 10:11
Wow. Šla sem že čez nekaj vodičev in priznam, da je obrazloženo tako, da vse razumeš, četudi nimaš nobenega predznanja.

Hvala Dejan in hvala Zmaga.com!
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!