Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Brezplačni tečaj Microsoft Excela

 
 
2.9.2016, 10:16

Spoznajte vse osnovne, napredne in ostale uporabne funkcije, s katerimi boste obvladali najbolj priljubljen program za obdelavo podatkov.

Povezava do vsebine
 
 
 
2.9.2016, 13:28
Res je,odlični ste,kajti vse je tako lepo ponazorjeno in slikovno prikazano,da ni vrabec,da nebi kdo se lahko naučil tega.Še enkrat hvala in lep pozdrav vsej ekipi,ki se toliko trudite širiti svoje znanje in pa podarjate svoj dragoceni čas za vse nas ostale...
 
 
 
2.9.2016, 15:54
Zmaga.com najboljši ste,le kaj bi mi brez vas,ki nam olajšujete delo v raznih programih in drugih učenih temah,ki jih lahko najdemo na vašem portalu.
Vse kar znam sem po večini odnesel od vas,če pa želim zvedet kaj novega,pa vem kam moram pokukat,da bom zvedel.
Res ste super in najlepša HVALA za vaš nesebični trud tukaj na Zmaga.com.
Lp SL
 
 
 
4.9.2016, 7:37
Hvala lepa za lepe besede. Delite vodiče z prijatelji in vsemi, ki jih poznate. Pomagajte nam razširiti znanje. Bomo dodali še kak tečaj!
 
 
 
 
 
27.6.2019, 7:30
Vse uporabne Excel funkcije lahko spoznate na spodnji povezavi.

https://zmaga.com/category.php?id=444&vs....
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!