Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Zdravje in kulinarika

Kvinoja

 
 
18.1.2018, 14:21
Živijo,

za novo leto sem dobila kvinojo: https://www.malinca.si/kvinoja-iz-ekolos....

Slišala sem, da je kvinoja zelo zdrava, sem pa bolj sladke sorte, zato iščem kakšne recepte za sladice. A kdo ve za kak dober recept?
Hvala.

V.
 
 
 
18.1.2018, 15:02
Na Googlu poišči : sladki recepti iz kvinoje
Koliko "cukra" pa preneseš, pa sam izberi
 
 
 
19.1.2018, 12:32
Resno? Ne razumem ljudi, ki namesto iskanja v google raje opravijo registracijo, potrdijo 2x email, potrdijo link, odprejo temo, zapišejo vprašanje, popravijo slovnico in zastavijo najbolj butasto vprašanje.

Poizkusim še sam.

Kdaj bo sneg? Ali bo danes deževalo? A kdo ve?!
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!