Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Dobre knjige na dopustu

 
 
27.7.2011, 9:22
Verne ...
 
 
 
1.6.2012, 0:29
Spet je poletje naokoli in bo zopet čas, da preberem kakšno dobro knjigo.

Je kdo v zadnjem času bral kakšno knjigo, ki jo priporoča?
 
 
 
1.6.2012, 14:39
Kurt Vonnegut: Mačja zibka

Kaj je počel doktor Felix Hoenikker, eden od »očetov« atomske bombe, tisti dan, ko se je Little Boy razpočil nad Hirošimo? Iskanje odgovora na to vprašanje nas popelje na revni otoček San Lorenzo in odpre vso ironijo in, v najbolj bridkem pomenu besede, bedo vzhajajoče atomske dobe.


spremenil: dumbo2010 (1.6.2012 ob 14.39.32)
 
 
 
2.6.2012, 18:11
Od Vonnegut sem že bral Zajtrk prvakov in tudi ta knjiga zna biti zanimiva, tako da sem jo že dal na spisek. Hvala.
 
 
 
2.6.2012, 19:26
Priporočam knjigo Sence vetra španskega pisatelja Carlosa Ruiza Zafona. Več informacij o knjigi dobite tukaj: http://goo.gl/kFSNG

Pravijo pa, da je to drugi najbolj uspešen španski roman po Don Kihotu.
 
 
 
7.7.2012, 12:43
Zbirka knjig Ozirisove skrivnosti-Christian Jacq so vredu če te vlečejo faraoni in pa vredu knjiga je še Pandora v kongu.-Albert Sanchez Pinol

Toplo priporočam
 
 
 
8.7.2012, 11:54
Toplo priporočam avtobiografijo Steva Jobs-a.Predstavljena je celotna zgodba razvoja Apple-a, življenjska zgodba Steva in njegove familije, kako so se najboljsi strokovnjaki na svetu trudili narediti top produkte, kakšna je bila osebnost Steva, kako je podpiral probo mamil (saj so ti dale širši vpogled na svet) ter meditacij in kako je strmel k izdelavi najboljšega produkta in ne le k milijonskemu zaslužku kot ostali njegovi konkurentje.
 
 
 
9.7.2012, 22:36
jp..da bi dosegel svoje cilje, je bil neusmiljen na vseh področjih

umetnik, a hkrati sadist

zelo zanimiv karakter, nekaj podobnega smo že imeli v evropi na začetku 20 stoletja, ko se ni končalo dobro

še dobro, da si je Jobs izbral drugo področje
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!