Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Pletikos.si
Sem grafični in spletni oblikovalec, z znanjem v programih kot so Adobe Photshop, Adobe Illustrator, Adobe Indesign, ter mnogih drugih. Nudim profesionalno grafično oblikovanje, raznih vsebin. Nekaj referenc si lahko ogledate na moji spletni strani www.pletikos.si, nekaj pa tudi na Deviantart profilu jones500.deviantart.com
 
Dodanih vsebin
6
 
Forumskih objav
346
 
Zadnje dodane vsebine:
Raztrgan obraz
Razrez dizajna
Razrez dizajna
Urejanje in kodiranje dizajna
Razrez dizajna
 
Zadnji izpolnjeni vprašalniki:
 
Zadnje ustvarjene forumske teme:
Urejanje in kodiranje dizajna
Spletna stran: Envato Predloge
Encide Battlebay 2011 Entry
Encide Battlebay 2011 Entry
Spletna stran: Pletikos.si
 
 
 
Statistika v znanju
Spodaj so grafično prikazana povprečja v kategorijah znanja.
 
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!