Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Recepti > Napitki
Napitki

Limonada z ingverjem in medom

 Napitki  NikMan | Ponedeljek, 16.1.2017

Limona ima ogromno C vitamina, ki krepi odpornost, ingver pa izboljšuje prebavo ter dviguje energijo.

Zeleni smoothie na zdrav in pravi način

 Napitki  NikMan | Ponedeljek, 4.8.2014

Izboljšate si vaš dan v službi ali šoli tako, da si pripravite zdrav in energijsko poln napitek iz sadja in zelenjave.

Vitaminski napitek

 Napitki  NikMan | Četrtek, 8.4.2010

Napitki, ki so nam jih pripravljale babice, so bili vedno okusni in polni zdravja in tudi napitek iz pomaranč, jabolk in banan je eden izmed njih.

Sok iz svežih pomaranč

 Napitki  NikMan | Petek, 5.2.2010

V zimskih časih se prehladi povečujejo in prav v teh časih se tudi ponudba pomaranč, ki vsebujejo veliko vitamina C, v vsako trgovino.

Jagodni frape

 Napitki  NikMan | Četrtek, 14.1.2010

Posladkajte svojo drago ali dragega z zelo enostavnim in zelo okusnim napitkom, ki je sestavljen iz sadja, sladoleda in mleka.

Turška kava

 Napitki  NikMan | Nedelja, 3.1.2010

Tradicionalno poživilo in napitek iz prevretih zmletih zrn rastline kavovca, za katerega ljudje verjamejo, da jim pomaga pri prebujanju.

Cedevitni napitek

 Napitki  NikMan | Sreda, 7.10.2009

Cedevita je bila v našem otroštvu zelo priljubljena pijača in ta recept lahko smatrate samo kot idejo za osvežilno pijačo.

Sladoledni napitek

 Napitki  NikMan | Sreda, 7.10.2009

Zelo preprosta priprava in zelo okusen napitek, ki se prileže še najbolj ob vročih poletnih dneh.

 
 
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!