Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Jeziki > Turški jezik
Turški jezik

Prvi koraki v turškem jeziku

 Turški jezik  NikMan | Sreda, 23.2.2011

Tisti res prvi koraki, ki jih spoznate pri jeziku. Naučili se boste pozdravljati, opravičiti in še marsikaj, kar je primerno za začetnike.

Spoznavanja v turškem jeziku

 Turški jezik  podtalje | Petek, 1.4.2011

Vprašali boste za ime, predstavili se boste, povedali boste od kod prihajate in vse do romantičnega rad te imam.

Abeceda v turškem jeziku

 Turški jezik  podtalje | Sreda, 13.4.2011

Jezik je v bistvu abeceda. V tej lekciji se boste naučili pisati in izgovarjati vse črke, ki jih premore abeceda turškega jezika.

Narava in živali v turškem jeziku

 Turški jezik  podtalje | Torek, 10.5.2011

Od vseh stvareh na svetu je narava najbolj pomembna, seveda pa so velik del nje tudi male in velike živalce.

 
 
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!