Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Naredi sam > Računalništvo > Moj računalnik
Moj računalnik

Čiščenje procesorja oz. računalnika

 Moj računalnik  podtalje | Torek, 28.6.2011

V kolikor računalnik uporabljate že par let, potem je priporočljivo, da očistite procesor in ostalo notranjost računalnika in s tem znižate temperaturo njegovega delovanja.

Menjava grafične kartice

 Moj računalnik  podtalje | Sobota, 18.6.2011

V kolikor so novejše igre preveč zahtevne za vaš računalnik, se lahko odločite tudi za zamenjavo obstoječe grafične kartice, ki jo lahko opravite kar sami.

Menjava računalniškega pomnilnika

 Moj računalnik  podtalje | Nedelja, 3.4.2011

Spoznali bomo, kako zamenjamo ali nadgradimo RAM oziroma delovni pomnilnik v vašem računalniku.

 
 
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!