Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Apple predstavil novi operacijski sistem

Delite vsebino na Facebooku
Delite vsebino na Twitterju
  Na Applovi spletni strani si že lahko ogledamo najnovejši operacijski sistem Mountain Lion, ki bo luč sveta ugledal letos poleti.
 
Najnovejši operacijski sistem prinaša prenovljen sistem prikazovanja obvestil, iMesseges, prenovljen opomnik za opravila, beležke, podporo za Twitter, igralni center in še mnogo drugih novosti. Operacijski sistem nosi ime Mountain Lion, kar v prevodu pomeni puma.

Vse novosti si lahko ogledate na strani http://www.apple.com/macosx/mountain-lion/features.html
 
Komentiraj
 
 
 
 
 
17.2.2012, 16:05
ZANIMIVO: Po slovensko to ni "OS X Gorski lev", ampak "OS X Puma" ...
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!