Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Zmaga.com ima deset let!

Delite vsebino na Facebooku
Delite vsebino na Twitterju
  Spletno pridobivanje znanja oziroma danes slogan zmagajmo z znanjem praznuje deseto leto obstoja.
 

Zmaga.com praznuje deseto leto svojega obstoja in v ta namen kot vsako leto tradicionalno predstavljamo kar nekaj novosti in posodobitev. Spletna stran ponuja brezplačno učenje računalniških programov, spoznava vas s svetovnimi jeziki, dodobra vas nauči domače kulinarike, odžene strah pred domačimi opravili in vam širi obzorja z zanimivimi članki.

Poleg tega se lahko preverite v zelo priljubljenem preverjanju znanja in sodelujete na dobro založenemu forumu. Če pa želite, pa lahko svoje znanje preko enostavnega sistema objavite in s tem pomagate marsikateri osebi, ki potrebuje pomoč.Če vas na primer zanima, kako se upravlja z vrtilnimi tabelami v Excelu, potem je Zmaga.com ustvarjena za vas, saj smo obrazložili vsak korak posebej in boste težje našli enostavnejšo razlago. Če praznujete rojstni dan, pa ne znate skuhati niti čaja, potem je Zmaga.com prav tako ustvarjena za vas, saj boste brez predhodnega znanja lahko ustvarili pravo čokoladno torto. Na kratko, celotna vsebina na spletni strani je ustvarjena za začetnike in razumevanje vodičev ne potrebujete predhodnega znanja.Leta 2006, ko je bila spletna stran uradno predstavljena, je bilo na strani objavljenih 157 računalniških vodičev in precej okoren forum. Danes je vsebin več kot 6400 in objavljenih dobrih 110.000 forumskih objav. Spletno stran je do danes obiskalo več kot 7.2 milijona obiskovalcev in je bilo prikazanih več kot 32 milijonov strani.

Za oglaševanje in pridobivanje registriranih uporabnikov ne uporabljamo trikov, s katerimi umetno pospešujemo rast, ampak pustimo strani, da se samodejno razvija in živi.Celotna stran je popolnoma brezplačna za uporabo in je v celoti plod dveh slovenskih ustvarjalcev, Dejana Nikitoviča in Sergeja Eržena.

Zmagajmo z  znanjem z Zmaga.com!


 
Komentiraj
 
 
 
 
 
11.11.2016, 8:51
Čestitke za desetletnico.
Hvala za vso znanje, ki sem ga pridobil na Zmagi, in upam tudi ,da boste s tem nadaljevali.
Še enkrat čestitam.
L.P.
 
 
 
 
11.11.2016, 10:04
Brez Vas mi živeti ni.Vse naj naj še naslednjih deset let,potem pa se bomo pogovarjal naprej.
 
 
 
 
11.11.2016, 13:53
Kapo dol, hvala za vse in še mnogo ustvarjalnih rubrik
 
 
 
 
11.11.2016, 23:00
Čestitke ob 10. Obletnici

Odličen projekt in izvrstno delo!
 
 
 
 
11.11.2016, 23:13
Čestitke tudi z moje strani. Stran redno obiskujem že več letin z vsakim letom je boljša, sploh pa je lekcij vedno več.
 
 
 
 
12.11.2016, 10:20
fantje in dekleta..čestitke ob 10letnici pa še na mnoga leta
 
 
 
 
12.11.2016, 15:20
Čestitke ob 10. obletnici
Ste izvrstni in všeč mi jo novi mobilni pogled, na katerega sem čakal že nekaj časa.

Zmaga je meni najboljša spletna stran in jo na dan obiskujem vsaj 5-krat.
 
 
 
 
13.11.2016, 17:30
BRAVO Cestitke za 10-letnico!
 
 
 
 
17.11.2016, 21:15
Najboljša stran za učenje daleč naokoli - kar se tiče uporabniške izkušnje in pa vsebine.

Še na mnoga!
 
 
 
 
26.12.2016, 17:34
Mal pozno ,a iz srca iskrene čestitke ob 10.obletnici.Ogromno stvari sem se naučila tukaj in vem,da se še ogromno bom...zatorej ,kar tako naprej,saj ste na pravi poti,da nam širite obzorja na višje in boljše...
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!