Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Zdravje in kulinarika

Piščančji kebab

 
 
3.3.2010, 0:00

Danes izredno priljubljena hitra hrana po celi državi. V tem receptu bomo naredil bolj zdrav in še bolj slasten domači piščančji kebab.

Povezava do vsebine

spremenjeno: NikMan (23.3.2017, 4:57)
 
 
 
10.12.2014, 21:12
Tukaj bi dodala nekaj svojega in zelo dobrega-za poizkusit!

Meso se popeče kot je že navedel NikMan. Razlika je v tem ,da je to lahko povsem dober, lahkoten in k temu tudi nasiten obrok. Se pravi je lahko samostojen obrok.

Pa gremo naprej. Ko je meso pečeno in solatka sčiščena, narezana - to dvoje združimo - seveda naj mesek ne bo prevroč(malček ga ohladimo)…

Sedaj pa tisto ta glavno in domače-preliv;

Za večkrat uporabit(damo v hladilnik kjer lahko stoji tudi do 1 teden dni)…
-Sestavine za kebab preliv;7 korenčkov zmiksano z paličnim
-Majonezo po potrebi
-Malo tabasca
-Sol,poper,mičkeno vegete(ali soli-po želji

Vse skupaj zmešat in držat v hladilniku-masa mora biti redka. S to maso prelijemo po mesu in solati-zraven pa mogoče še kakšen majhnen košček kruha ali prepečenca - je še obrok bolj zdrav…
Upam,da vam bo všeč…dober tek-čakam na povratne informacije!


spremenjeno: podtalje (11.12.2014, 18:06)
 
 
 
12.12.2014, 10:50
Hvala Miška za navodila, bodo marsikomu prišla prav.

Kaj pa olje? Na katerem je bolje peči piščančje meso? Se najdejo eni, ki pravijo, da je olivno bolj zdravo, in drugi, ki pravijo, da je navadno boljše?
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!