Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Zdravje in kulinarika

Ebola

 
 
28.7.2014, 18:49
Spremljate zadnje čase novice? Kaj menite o eboli? Je res tako nevarna?

Mogoče kdo ve, od kje se je vzel ta virus? Vem, da je poznan že dolgo časa.


spremenjeno: podtalje (28.7.2014, 23:18)
 
 
 
28.7.2014, 23:22
Jaz sem bil prepričan, da je ta virus za človeka ne več nevaren, če se ga seveda zdravi. Pri opicah pa naj bi bil še vedno sranje.

To je bilo ene pet let nazaj, nek članek na internetu.
 
 
 
31.7.2014, 6:47
Zgleda, da sem se zmotil?

Preberite si dober in jedrnat članek na http://www.seniorji.info/MOJE_ZDRAVJE_Vi....
 
 
 
31.7.2014, 10:10
Nekje sem bral da naj bi ebola bila ustvarjena na začetku v laboratorijih in da je takrat ušlo nekaj opic, ki so bile okužene. Nevem koliko je to res ampak bi bilo zanimivo če se je to res zgodilo.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!