Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Zdravje in kulinarika

Čebulni kruh

 
 
20.11.2014, 0:01

Naj v kuhinji zadiši po aromatičnem svežem pečenem čebulnem kruhu.

Povezava do vsebine
 
 
 
10.12.2014, 21:43
Zelo domiselno in povrh še zdravo.Včasih so ljudje še dajali notri ocvirke.
Tudi kruh normalno umešan in dodan jabolčni nadev je krasna zadeva.Takole se je delalo to v starih časih,ko ni bilo vsega tako kot danes in je že sam košček kruha pomenil veliko dobrino.Žal ,ti časi spet prihajajo in potrebno bo spet malček pogledat kako so to naše babice majstrsko obvladale in nahranile lačne družine.Se motim?Verjetno ne!
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!