Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Preverjanje znanja > Kultura
Kultura

Kako dobro poznate risanko Jaz, baraba?

 Kultura  xnl.dac | Sobota, 22.3.2014

Preverite svoje znanje o zelo priljubljeni risanki Jaz, baraba, ki je pred kratkim imela nadaljevanje.

Stripovski junaki

 Kultura  xnl.dac | Sobota, 15.3.2014

Preverite, ali poznate stripe ter kakšno je vaše znanje o stripovskih junakih.

Jože Plečnik

 Kultura  NikMan | Nedelja, 29.12.2013

Kljub temu, da je po neuspešnem prvem letniku nižje gimnazije šolanje pustil, se je nato vrnil in prejel odlike. Kako dobro ga poznate?

Preverite svoje znanje o super junakih

 Kultura  NikMan | Sreda, 11.12.2013

Super junak je ponavadi izmišljena oseba ali pa tudi žival, ki poseduje posebna znanja ali moči ter jih ponavadi uporablja v boju proti zlu. Vsakdo od nas ga je imel, kako dobro pa jih poznate?

Slovenski film

 Kultura  NikMan | Sreda, 27.11.2013

Slovenska filmska industrija je zelo zanimiva in njena zgodovina seže dlje, kot bi si večina verjetno mislila. Preverite se, kako dobro poznate slovenski film.

Rock glasba

 Kultura  NikMan | Sreda, 13.11.2013

Tokrat se boste lahko razvedrili ob zanimivih vprašanjih, katera se vežejo na eno najbolj priljubljenih zvrsti na svetu, rock glasbo.

Ivan Cankar

 Kultura  NikMan | Sobota, 2.11.2013

Vsi poznamo Cankarja kot največjega slovenskega pisatelja, vendar pa se lahko v tem preverjanju znanja preverite, če poznate še ostale zanimive stvari o njemu.

Primož Trubar

 Kultura  NikMan | Četrtek, 31.10.2013

Kako dobro poznate avtorja prvih slovenskih tiskanih knjig, protestantskega duhovnika in prevajalca?

 
 
France Prešeren
 Kultura  NikMan | Sreda, 20.3.2013
France Prešeren je bil človek, ki bi se s svojim delom lahko kosal z umetniki s celega sveta. Kako dobro pa ga sploh poznate?
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!