Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Računalništvo > Programski jeziki > Android
Android

Dodajanje klik dogodka v Android aplikacijo

 Android  podtalje | Nedelja, 28.9.2014

V lekciji za Android Studio bomo spoznali, kako na najhitrejši način dodajamo elementom dogodek za klik, obenem pa bomo spoznali, kako programsko kontroliramo elemente.

Prva aplikacija za Android

 Android  podtalje | Sobota, 13.9.2014

Izdelali bomo enostavno aplikacijo za Android in obenem spoznali osnovne stvari, ki jih morate vedeti pri razvoju Android aplikacij.

Priprava virtualne Android naprave

 Android  podtalje | Nedelja, 17.8.2014

Ustvarili bomo virtualno Android napravo oz. emulator, ki nam bo omogočal, da programe razvite v okolju Android studio testiramo znotraj Windows okolja.

Priprava okolja za razvoj Android aplikacij

 Android  podtalje | Petek, 15.8.2014

Če želite razvijati Android aplikacije, potem je prva stvar priprava razvojnega okolja. V lekciji bomo namestili Android studio, ki ponuja vse potrebno za razvoj aplikacij na Android platformi.

 
 
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!