Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Preverjanje znanja > Vesolje
Vesolje

Človeški dosežki v vesolju

 Vesolje  NikMan | Četrtek, 29.11.2012

Malo zgodovine in spoznavanje dosežkov, ki jih je človek dosegel v vesolju nikoli ne škoduje in daje dodatno motivacijo za učenje.

Osončje

 Vesolje  NikMan | Četrtek, 15.11.2012

O vesolju lahko vemo veliko ali pa skoraj nič. Tokrat boste lahko preverili vaše osnovno znanje, ki se navezuje na naše Osončje.

 
 
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!