Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Naredi sam > Fotografija
Fotografija

Preverite delovanje daljinskega upravljalca

 Fotografija  podtalje | Ponedeljek, 1.7.2013

Če imamo težave z daljinskim upravljavcem, lahko z enostavnim trikom s pomočjo fotoaparata preverimo, ali daljinski upravljavec res oddaja IR signal.

Spoznajte osnove fotografiranja

 Fotografija  podtalje | Sreda, 4.7.2012

V tokratni lekciji bo predstavljena spletna aplikacija, preko katere lahko s spreminjanjem različnih nastavitev spoznate osnove fotografiranja.

Izdelajmo difuzno svetlobno škatlo

 Fotografija  maticg | Četrtek, 28.6.2012

Izdelali bomo difuzno svetlobno škatlo (lightbox), ki služi fotografiranju stvari na popolnoma belem ozadju, brez senc od bliskavice in drugih svetlobnih virov.

Ustvarite time-lapse fotografijo

 Fotografija  Matej V. | Sreda, 2.11.2011

Pokazal vam bom kako narediti time-lapse fotografijo. Ste že kdaj na TV videli npr. sliko pokrajine, kjer se oblaki hitro premikajo? Če želite ustvariti tako fotografijo, je ta lekcija kot nalašč za vas.

Ustvarite panoramsko fotografijo

 Fotografija  Matej V. | Nedelja, 17.7.2011

V lekciji vam bom pokazal, kako od začetka do konca ustvariti panoramo. Videli boste, kako se lotiti fotografiranja, spoznali kakšen trik, ki ga uporabljajo profesionalci in kako fotografije združiti v celoto.

High Dynamic Range fotografija

 Fotografija  DEcO | Nedelja, 8.5.2011

Predstavil vam bom potek fotografiranja in nato predstavil program, ki omogoča enostavno združevanje HDR slike.

Fotografiranje sveče

 Fotografija  realife | Torek, 22.2.2011

V lekciji vam bom pokazal, kako s fotoaparatom preprosto fotografirati svečo. Fotografirana bo od blizu, končna fotografija pa bo izgledala tako, kot bi jo slikali s kakšnim dragim aparatom.

Fotografiranje objekta

 Fotografija  realife | Petek, 18.2.2011

V lekciji vam bom pokazal, kako lahko z vašim fotoaparatom najbolj učinkovito fotografirate določen objekt. V dodatno pomoč nam bodo tudi objekti, ki jih imamo doma vsi.

 
 
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!